Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert De Niro, într-un film despre pandemie - pe cine ar vrea să portretizeze: 'El face ceea ce ar trebui să facă un preşedinte'

nairaland.com
robert de niro

Actorul Robert De Niro a declarat într-o intervenţie la emisiunea „The Late Show” a lui Stephen Colbert că ar vrea să joace rolul lui Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, într-un film despre pandemie, scrie news.ro.

De Niro a vorbit în emisiune despre activităţile lui în timpul perioadei de izolare şi nu a ratat ocazia de a critica răspunsul autorităţilor americane cu privire la epidemia din ţară, relatează The Hollywood Reporter.

Întrebat ce anume a caracterizat pentru el această perioadă, actorul a răspuns: „Am citit scenarii, am vorbit la telefon, am făcut exerciţii fizice, am încercat să rămân în viaţă”.

În eventualitatea în care ar fi realizat un film despre această pandemie, lucru foarte posibil, De Niro a mărturisit că ar fi o singură personalitate pe care i-ar plăcea să o portretizeze: Andrew Cuomo. „El face ceea ce ar trebui să facă un preşedinte”.

„L-aţi vedea pe Cuomo preşedinte?”, a întrebat Colbert. „Da, l-aş vedea”. Actorul a spus că speră ca Joe Biden să câştige alegerile prezidenţiale de anul acesta, dar că Andrew Cuomo „face o treabă foarte bună”.

Toni Greblă, reacție după decizia CCR: Cine mai poate contesta amenzile primite pe perioada stării de urgență

El a mai afirmat că epidemia este „o tragedie naţională” şi şi-a exprimat dezamăgirea faţă de acţiunile actualei administraţii americane în încercarea de a controla răspândirea coronavirusului. „Pandemii au mai fost în lume şi oamenii le-au supravieţuit”.

Robert De Niro l-a numit, din nou, „idiot” pe Donald Trump pentru că a ignorat multe dintre avertizări. „Este scandalos”, a spus actorul despre întreaga situaţie. „Este vorba doar despre realegerea lui. Nu mai am cuvinte despre asta. Sunt uluit”.

Legat de acelaşi subiect, De Niro s-a întrebat de ce oamenii din preajma lui Trump nu fac ceva pentru a îmbunătăţi lucrurile, de ce nu se opun lui.

În Statele Unite, de la începutul epidemiei, au fost detectate peste 1,22 milioane de cazuri de infectare şi mai mult de 73.400 de decese, potrivit datelor Johns Hopkins University.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.