Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Glinţă, după ce a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2021 alături de David Popovici: Eu întotdeauna îmi doresc mai mult

Robert Glință

Înotătorul Robert Glinţă, desemnat alături de David Popovici cel mai bun sportiv al anul 2021 de către de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, a declarat, miercuri, că 2021 a fost cel mai productiv an din cariera sa, conform Agerpres.

"Eu întotdeauna îmi doresc mai mult, chiar dacă 2021 a fost cel mai productiv an din toată cariera mea. Patru medalii europene şi una la Mondiale... în copilăria mea nu mă gândeam că voi ajunge să cuceresc asemenea medalii într-un singur an. Dar uite că prezentul a venit şi sunt pus pe treabă şi în viitor. Cu siguranţă acest premiu cântăreşte mai mult decât celelalte pentru că ştiu cât este de muncit. Şi nu doar de mine, chiar dacă eu sunt cel cu premiul cel mare în braţe, dar în spatele meu sunt mulţi oameni. Şi toţi punem osul la treabă în aceeaşi măsură ca şi mine", a afirmat el.

Glinţă a menţionat că este motivant faptul că FRNPM l-a fost pus la egalitate cu David Popovici în clasamentul celor mai buni sportivi.

"Am fost un pic surprins că s-a făcut această egalitate la primul loc. Iar ea nu face decât să mă motiveze. Şi David este un înotător deosebit, a obţinut rezultate fabuloase în 2021. De aceea spun că este motivant să fiu pus la acelaşi nivel cu David pentru că mă face să menţin ştacheta ridicată cel puţin la nivelul la care o menţine el. Iar asta nu face decât să îmi ofere energie să obţin rezultate în continuare", a explicat Glinţă.

Sportivii Robert Glinţă şi David Popovici, medaliaţi la Campionatele Europene şi Mondiale, au fost desemnaţi, miercuri, de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern cei mai buni sportivi pe anul 2021 în cadrul unei festivităţi care a avut loc la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Robert Glinţă (25 de ani) a încheiat pe locul 8 proba 100 m spate la Jocurile Olimpice de la Tokyo. De asemenea, el a adus anul trecut prima medalie de aur a României la un Campionat European de nataţie pentru seniori, în probele masculine, în proba de 100 m spate, el câştigând la Budapesta şi argintul la 50 m spate. La CE de înot în bazin scurt (25 metri), Robert Glinţă a câştigat argintul la 100 m spate şi bronzul la 50 m spate, iar la Mondialele de înot în bazin scurt un bronz la 100 m spate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.