Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Lewandowski s-a accidentat şi va fi absent patru săptămâni de la Bayern Munchen

Bayern Munchen va evalua fără golgheterul Robert Lewandowski în următoarele patru săptămâni, deoarece polonezul a suferit o accidentare în meciul de marți seara cu Chelsea, au anunțat, miercuri, oficialii clubului german.

Lewandowski a fost supus unor investigaţii medicale după ce Bayern s-a întors de la Londra, iar diagnosticul anunțat de medicii bavarezi este fractură la nivelul genunchiului stâng, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: ULTIMA ORĂ Maria Şarapova se retrage din tenis: 'Sunt gata să escaladez un nou munte, să concurez pe un teren diferit'

Jucătorul Bayern Munchen va avea piciorul în ghips pentru 10 zile, iar ulterior va reveni la antrenamente. Perioada totală de absenţă va fi de aproximativ patru săptămâni.

Internaţionalul polonez este unul dintre cei mai buni jucători de la Bayern. Are 39 de goluri marcate în acest sezon, iar în ultimul joc, cu Chelsea, a oferit două pase decesive şi a înscris o dată.

Dacă perioada de absenţă va fi respectată, Lewandowski va rata returul cu Chelsea, din optimile Ligii Campionilor, dar şi meciul din sferturile de finală ale Cupei Germaniei, cu Schalke. În campionat, Bayern nu îl va avea pe atacant la partidele cu Hoffenheim, Augsburg, Union Berlin şi Frankfurt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.