Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Moreno, selecționerul naționalei Spaniei, despre jocul cu România: 'Va fi un meci dificil, dar totul va fi bine'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Robert Moreno

Robert Moreno, selecționerul Spaniei, a declarat, miercuri, la conferința de presă premergătoare partidei din preliminariile Euro 2020, pe care Spania o va disputa împotriva României, că își dorește calificarea de pe primul loc al Grupei F, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan, anunț bombă despre Kovesi:Cerută de urgență la Parchetul UE

Selecționerul Spaniei, Robert Moreno, a început conferința de presă, prin a transmite condoleanțe familiei lui Luis Enrique, fostul selecționer al Spaniei care și-a pierdut fiica, în lupta împotriva cancerului osos: ”A fost o săptămână de vești proaste. Doresc să adresez condoleanțe familiei lui Luis Enrique. Pierderea unei vieți este foarte, foarte tristă”.

Citește și: Acuzații grave! Trafic de cocaină cu permisiunea SIE

Referitor la partida cu România, Moreno a declarat: ”Nu văd acest meci ca fiind un debut. Abia aștept să înceapă. O să fie un meci dificil, dar totul va fi bine. Am o imagine a primului 11 înainte de antrenament, dar și după antrenament port consultări cu staff-ul. Este un întreg proces. Este important ca toți jucătorii să se concentreze. Orice victorie este importantă. Nu putem sărbători până nu avem rezultatele. Vrem să ne calificăm de pe primul loc. Le-am spus jucătorilor că dacă vor continua să evolueze la nivelul la care o fac acum, oricare dintre ei poate deveni titular. Nu cred că este benefic să avem de fiecare dată același portar”.

Citește și: Olguța Vasilescu, atac dur la adresa USR: ‘Spune ca are un proiect de eliminare a pensiilor speciale. Minte!’

Naţionala României va întâlni, joi, începând cu orele 21:45, reprezentativa Spaniei, în preliminariile pentru Euro 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.