Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Negoiță NU se mai regăsește în noua formulă de conducere PSD: 'Orice se întâmplă acum este departe de a merge către normalitate'

Agerpres
Robert Negoita

Robert Negoiță a spus sâmbătă, la Digi24, că nu se „regăsește” în noua formulă de conducere a PSD și că a ajuns să aibă „injurii” pentru că făcea parte „dintr-o echipă care face prostii, prostii cu care eu nu sunt de acord”.

Robert Negoiță a dezvăluit că în ziua alegerilor nu a fost în țară și nu a putut vota, dar nu ar fi ales PSD: „N-am fost în țară și nu am putut vota, pentru că în diaspora nu s-a putut vota. Și dacă aș fi ajuns n-aș fi votat clar cu PSD”.

Cioloş o apără pe Kovesi și sare la gâtul PSD-ALDE: 'Procesul de selecţie a unui procuror-şef european a fost blocat politic de Guvern'

El a refuzat să spună cu ce partid ar fi votat: „Nu e relevant să vă spun. Vă spun direct, nu am decis”. Atunci ar fi vorbit cu mai mulți membri de partid și le-ar fi spus că „mă aștept să avem un scor foarte prost, din perspectiva unei normalități. Îmi doresc să normalizăm în această țară. Orice se întâmplă acum este departe de a merge către normalitate”.

Negoiță a explicat că rezultatul PSD la alegeri se explică prin neimplicarea multor membri, dar și prin faptul că a fost un vot împotriva partidului.

„În ultima vreme am comunicat tot mai puțin, pentru că există un soi de teamă în interior. Robert Negoiță, dacă ești văzut cu el s-ar putea să ai probleme, așa că mai bine vezi cum te poziționezi. Sunt puțini către deloc cei care își asumă responsabilitatea de a spune ce gândesc. Cei care raționează sunt din ce în ce mai puțini”, a mai spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.