Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 a dat startul celei mai ample acțiuni de dezinfecție / FOTO

cotidianul.ro
negoita robert

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a dat startul celei mai ample acțiuni de dezinfecție. Începând de astăzi, pe arterele principale și secundare din Sectorul 3, se acționează și cu atomizoare pentru împrăștierea soluțiilor destinate dezinfecției suprafețelor.

Până în prezent în sectorul 3 s-au spălat trotuarele, bulevardele, străzile din interiorul cartierelor, locurile de joacă, piețele și parcurile, în  scopul dezinfectării spațiilor comune.

„Este o situație excepțională și trebuie să luăm toate măsurile care se impun, dar cea mai importantă măsură este să fim foarte raționali. Suntem pregătiți pentru această acțiune, tunurile pe care le foloseam la aplicarea tratamentelor pentru copaci, sunt perfect adaptabile pentru a le folosi la dezinfecție în acest moment.  Curățenia este importantă pentru noi și deja am acționat în spațiile publice comune, precum străzile, parcurile, școlile”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Primăria Sectorului 3 îi roagă pe toţi cetăţenii să respecte în această perioadă recomandările autorităţilor din domeniu, pentru a preveni răpândirea virusului COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.