Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Prosinecki: 'Luka Modric este cel mai bun jucător croat din istorie'

Luka Modric

Croatul Robert Prosinecki, fost jucător la Real Madrid şi Barcelona, consideră că mijlocaşul de la Real Luka Modric este cel mai bun fotbalist croat din toate timpurile, iar Pep Guardiola antrenorul cel mai bun din istorie.

"Nu există criterii după care Luka nu ar merita titlul de cel mai bun din istorie", a spus Prosinecki într-un interviu acordat cotidianului belgrădean Sporske Novosti, publicat luni. "Inclusiv dacă vorbim de numărul de trofee, de modul în care joacă, cum se impune la Real Madrid, totul este cu adevărat impresionant", a adăugat fostul internaţional, argumentând cu faptul ca Modric deţine 3 titluri de campion al Europei la cluburi, iar la obţinerea tuturor a fost un jucător esenţial al Realului. Iar tot de 3 ori a fost oficial inclus în echipa mondială ideală.

Totodată, pentru Prosinecki, Pep Guardiola este cel mai bun antrenor din toate timpurile. "Sau cel puţin este cel mai bun dintre cei pe care i-am văzut eu în acţiune. Fotbalul pe care îl jucau echipele lui este pentru mine o încântare", a spus cel care a îmbrăcat tricourile reprezentativei iugoslave şi pe cel al Croaţiei, fiind şi antrenor la diverse cluburi şi selecţioner naţional, anunță Agerpres.

În ceea ce priveşte disputa pe subiectul cine este mai bun dintre Cristiano Ronaldo şi Messi, Robert Prosinecki apreciază că o asemenea dilemă nu există, ambii au realizări, în statistici, şi joc impresionante, dar "felul în care evoluează Messi este magic şi irepetabil".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.