Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Sighiartău: 'Am reuşit să aducem 1.000.000 de lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud'

facebook.com
Robert Sighiartau

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a anunţat miercuri, pe pagina de socializare, o donaţie de un milion de lei din partea companiei Nuclearelectrica pentru dotarea cu paturi şi saltele a Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Bistriţa, potrivit Agerpres.

Citește și: CTP, reacție după decizia CCR: ‘Oamenii s-au relaxat și totul depinde de gena dacică, aia despre care se spunea că ne protejează’

"Am reuşit să aducem 1.000.000 de lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud pentru dotarea cu paturi şi saltele pentru buna funcţionare a spitalului în perioada următoare. Vreau să mulţumesc Guvernului, Ministerului Economiei şi în mod special Companiei Nuclearelectrica pentru această donaţie. Împreună cu managerul spitalului, domnul Gabriel Lazany, am convenit să purtăm un dialog constant şi să intervenim atunci când este necesar. Activitatea de aici este în parametri buni şi sperăm ca lucrurile să evolueze pozitiv în privinţa pandemiei", a scris Sighiartău, pe Facebook.

Deputatul liberal a ţinut să le mulţumească medicilor, asistentelor şi tuturor celor implicaţi în actul medical, în judeţul Bistriţa-Năsăud, în combaterea pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.