Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Sighiartău, despre declarațiile lui Vlad Voiculescu privind decesele de COVID-19: 'Dă apă la moară exact conspiraţioniştilor'

Facebook
sighiartau robert

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a declarat vineri, la Bistriţa, că îi displace situaţia în care s-a ajuns după demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi apreciază că afirmaţiile acestuia legate de decesele în context COVID-19 "ar da apă la moară conspiraţioniştilor", anunță Agerpres.

"Nu cred aşa ceva şi ar fi extrem de grav pentru că ar da apă la moară exact conspiraţioniştilor. Nu cred acest lucru, dar trebuie să ne confirme domnul Barna şi specialiştii din Ministerul Sănătăţii. Însă îmi pare rău că s-a ajuns aici, ca un ministru din coaliţia de guvernare să vină să facă opoziţie prim-ministrului României, care e în aceeaşi guvernare şi în aceeaşi coaliţie. Nu este normal şi trebuie să dăm dovadă de maturitate, pentru că lumea asta aşteaptă de la noi. Ţara este în criză, oamenii mor, avem nevoie de paturi la ATI, iar unii au chef de declaraţii politice. Sincer, îmi displace foarte mult situaţia şi sper ca în următoarele zile să revenim la normalitate în ceea ce priveşte situaţia politică", a spus Sighiartău.

Secretarul general al PNL consideră că Vlad Voiculescu şi-a exprimat, vineri, "nişte frustrări după ce a fost demis".

"Astăzi am văzut o conferinţă de presă a domnului Vlad Voiculescu mai mult politică. Este normal, pentru că şi-a exprimat nişte frustrări după ce a fost demis de către prim-ministrul Florin Cîţu, însă eu sper şi fac un apel cu această ocazie la maturitate. Lumea ne-a votat ca să guvernăm împreună, ca să guvernăm responsabil ţara împreună, să trecem ţara prin această criză pandemică şi economică şi sper ca partenerii noştri de la USR-PLUS să aibă înţelepciune, să revină la masa Guvernului şi să mergem înainte cu această guvernare", a mai declarat Robert Sighiartău.

Liderul PNL apreciază că soluţia pentru ieşirea din acest impas este ca USR-PLUS să desemneze o altă persoană pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, pentru că "lumea, la Ministerul Sănătăţii, nu începea şi se termina cu domnul Voiculescu".

Robert Sighiartău a participat, vineri, la o întâlnire pe care preşedintele PNL, Ludovic Orban, a avut-o, la Bistriţa, cu conducerea şi membrii organizaţiei judeţene Bistriţa-Năsăud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.