Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Sighiartău se dezlănțuie după ce PNL s-a disociat de opiniile sale: 'Noi am adus PSD la guvernare, noi trebuie să-i dăm afară!'

Ziarul Financiar
Robert-Sighiartau

Deputatul liberal Robert Sighiartău, fost secretar general al partidului, a declarat miercuri, la Antena 3, că PNL are obligația de a scoate PSD de la guvernare pentru că Marcel Ciolacu are interesul de a-i ține pe liberali sub 10% în sondaje ca să ajungă el președintele României.

Afirmațiile vin după ce PNL a spus că opiniile sale nu reprezintă poziția partidului, o disociere pe care partidul o face după criticile lui Sighiartău la adresa PSD.

Principalele declarații:

  • „Nesimțirea cu care s-a venit în acest pachet fiscal este următoarea, cei care nu muncesc cum trebuie nu plătesc, iar cei care muncesc, antreprenori și muncitori, vor plăti biruri și taxe în plus, asta e problema”
  • „Acest act normativ pune biruri în plus în contextul în care economia merge prost, consumul a scăzut, firmele deja o duc greu. Este strigător la cer faptul că se măresc taxele și impozitele și aici Guvernul trebuie să explice, pentru că am votat toți un program de guvernare în care ni se spunea de patriotism economic și despre faptul că nu vom fi sclavi moderni, dar crește TVA pe produse bio, impozit pe microintreprinderi care sunt multe românești”
  • „Din păcate, Dl Boloș a fost folosit de dl Ciolacu, a fost lăsat în bătaia puștii și din păcate unii încearcă să găsească țapi ispășitori. Acest pachet fiscal este opera lui Marcel Ciolacu”
  • „Dl Marcel Ciolacu folosește PNL pentru a ajunge Președintele României, are nevoie de un PNL slab, sub 10%, pe la 7%. De aceea PNL trebuie să repare ce a stricat în ochii electoratului, noi am adus PSD la guvernare, noi trebuie să dăm PSD afară”

Sighiartău a precizat că deși este nemulțumit de actualul pachet de măsuri fiscale, nu va semna și vota o moțiune de cenzură împotriva guvernului Ciolacu.

„Se vede foarte clar că nu este un demers serios al celor din opoziție pentru că nu așa se inițiază o moțiune, cu telefoanele în mână - hai semnează și tu, deci la mișto. Doi, când vorbim de țară trebuie să fii responsabil, atunci trebuie să vii și cu alternativă. Așadar, nu e un demers serios și nu voi fi de acord cu acest demers la mișto. Nu voi semna”, a zis acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.