Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sighiartău a izbucnit: PSD este un partid care îşi doreşte toată puterea / Există această tendinţă a PSD a a abuza de putere şi se vede cu ochiul liber

Sighiartău

Deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat marţi că ”PSD este un partid care îşi doreşte toată puterea, nu este obişnuit să împartă puterea şi a precizat că există această tendinţă a PSD a a abuza de putere şi se vede cu ochiul liber, scrie News.ro.

”PSD este un partid care îşi doreşte toată puterea, el nu este obişnuit să împartă puterea. Marcel Ciolacu, sau un preşedinte de genul lui Marcel Ciolacu, dacă ajunge la Cotroceni, e clar că nu îşi va mai respecta în primul rând înţelegerile pe care le-a avut şi avem istoric cu USL, PDL şi alte exemple de de genul asta şi există această tendinţă a PSD a a abuza de putere şi se vede cu ochiul liber”, a afirmat Robert Sighiartău în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News. ”Uitaţi-vă în judeţene pe care le păstoresc ei, din sud, există tendinţa de a acapara tot ce înseamnă sistem administraţie de la nivel local şi tocmai din această cauză avem unele instituţii care în acest moment sunt paralizate”, a mai spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.