Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu a primit funcție importantă în PMP: Cum l-a 'uns' Traian Băsescu/ VIDEO

turcescu basescu

Robert Turcescu, Ştefănel Dan şi Ştefan Enache au fost desemnaţi joi vicepreşedinţi ai PMP de Colegiul Naţional al formaţiunii, la propunerea preşedintelui partidului, Traian Băsescu.

Băsescu a declarat, în deschiderea reuniunii, că alegerile locale din 5 iunie reprezintă "o radiografie exactă a partidului".

Citește și: PNL ramane consecvent: merge tot cu looser-ii!

"Alegerile locale sunt cele care îţi arată precis cum stai, spre deosebire de orice alt tip de alegeri, fie că sunt parlamentare pe liste, fie că sunt europarlamentare sau prezidenţiale. Ceea ce ne arată rezultatele obţinute de fiecare organizaţie este radiografia fiecărei organizaţii în parte şi, de bună seamă, şi o radiografie a conducerii, a capacităţii organizatorice pe care o avem la momentul actual la nivel naţional, la nivel local", a afirmat preşedintele PMP.

Băsescu a anunţat, apoi, ordinea de zi a şedinţei. "La punctul unu pe ordinea de zi avem completarea CEx-ului cu trei vicepreşedinţi, la punctul doi numiri de preşedinţi interimari în organizaţiile teritoriale bazate pe criteriile deja anunţate, iar la punctul trei avem analiza rezultatelor pe fiecare organizaţie, la punctul patru situaţia politică actuală şi diverse", a precizat preşedintele PMP.

Citește și: Momentul în care o panteră neagră atacă un bărbat / VIDEO

Participanţii la reuniune i-au validat apoi prin vot deschis pe cei trei noi vicepreşedinţi, reuniunea PMP continuând fără presă în sală, informează agerpres.ro.

Citește și: Profesoara porno din Iași lovește din nou: Imagini 18+ cu profa de geografie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.