Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu a răbufnit după îmbolnăvirea unui senator cu COVID-19: Poate vreti sa-i vedeți pe politicieni morți, dar cu familiile lor ce aveți?

turcescu

Deputatul PMP Robert Turcescu a cerut vineri inchiderea de urgenta a Parlamentului dupa ce senatorul Vergil Chitac a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus, senatorul participand luni la o sedinta la care au fost premierul Ludovic Orban, mai multi senatori si deputati PNL precum si ministri.

„Ați făcut mișto de mine cind strigam sa nu aiba loc ședința de ieri a Parlamentului. In sala de plen erau sute de insi ieri. Printre ei, zeci care respirasera acelasi aer cu senatorul PNL depistat cu Coronavirus. Parlamentarii au mers apoi in birourile lor. Contact cu alte zeci de persoane. Apoi s-au dus acasa, la cumparaturi, la prieteni...

Proștilor si incompetenților, închideți Palatul Parlamentului! Suspendați activitatea tuturor instituțiilor care-si desfășoară activitatea la Casa Poporului. Oricum, de luni n-o sa mai vina niciun parlamentar in sala de plen. Lăsați miștourile, poate vreti sa-i vedeți pe politicieni morți, dar cu familiile lor ce aveți?”, a scris Turcescu pe Facebook.

Vezi si: Ce se poate întâmpla dacă Orban a luat COVID-19 și i-a dat și lui Iohannis .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.