Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu arată DEZASTRUL din guvernarea PNL: 'Legumicultorii n-au văzut un ban din programul 'Tomata'

turcescu

Deputatul PMP Robert Turcescu afirmă că, deși este luna august, legumicultorii nu au primit banii promiși din programul Tomata. El spune că „dacă nu se vor grăbi să rezolve (și) aceste restanțe, liberalii vor lua voturi la țară cum ia cârtița lecții de stat cu ochii-n soare”.

„Îl anunț public pe premierul Ludovic Orban că ar fi bine să grăbească distribuirea către agricultori a sumelor promise prin programul "Tomata". În guvernarea PSD, ani la rînd, fără întârziere, aceste sume s-au plătit în lunile iunie-iulie. Acum e deja august și legumicultorii n-au văzut un ban. Mai mult, se zvonește că în loc de 3000 de euro pentru o măsură din cadrul programului "Tomata", guvernul liberal ar da acum doar 2300- 2400 de euro. Îl îndemn public pe ministrul Agriculturii, domnul Oros, să limpezească și această necunoscută. Și mai spun doar că dacă nu se vor grăbi să rezolve (și) aceste restanțe, liberalii vor lua voturi la țară cum ia cârtița lecții de stat cu ochii-n soare”, a scris pe Facebook Robert Turcescu.

Citește și: Opinie: Lecția de manual dată de Poliția Capitalei, în cazul uciderii lui Emi Pian .

El menționează că are în familie legumicultori și, într-un astfel de context, este la curent cu mai tot ce se discuta în această lume „fascinantă, dar dură” a cultivatorilor de legume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.