Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu, atac la PSD, în scandalul falimentului Realitatea TV: Nu e, șmecherilor, nicio bucurie

turcescu

Deputatul PMP, Robert Turcescu, arată că în anul 2017 Guvernul PSD a șters din pix datoriile Televiziunii Naționale, iar acum se bucură când văd că Realitatea TV a intrat în faliment pentru datorii mult mai mici.

Citește și: Sondaj CURS - PSD domină scena. PNL și ALDE se consolidează. Revenire de formă la PMP. Alianța 2020 (USR+PLUS) nu confirmă încă

”In anul 2017 guvernul de la acea vreme (pesedist, desigur!) a sters cu buretele DATORII DE 150 DE MILIOANE DE EURO pe care le acumulase Televiziunea Romana. Sa repetam cu voce tare, va rog: 150 de milioane de euro!
Si acum vin unii si se declara satisfacuti ca Realitatea TV a fost declarata in faliment, ca avea datorii la stat, ca nu se mai putea cu atita insolventa samd.
Unde erati, mai, vitejilor, cind pesedistii taiau din pixul lor generos datoriile alea de 150 de milioane de euro ale postului public de televiziune? Adica de vreo opt ori mai mari decit cele ale Realitatii!
Nu e, smecherilor, nicio bucurie cind se inchide un post de televiziune, cind moare un ziar sau cind tace un radio.”, scrie Robert Turcescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.