Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu, despre scandalul de corupţie de la Unifarm: 'Nemernicul ăla e omul SRI. Nenorociţilor, nu vă mai săturaţi, măh?'

turcescu

Deputatul PMP Robert Turcescu acuză Serviciul Român de Informaţii că s-ar afla în spatele scandalului de corupţie de la Unifarm. Acesta susţine că directorul acuzat că a pretins mită de 760.000 de euro este "omul SRI".

"Deci nemernicul ala de la Unifarm e omul SRI, masterand SRI, d'astea. Nenorociților, nu va mai saturati, mah?! Ati umplut toată tara de jigodii cu epoleți care fură in numele vostru si sub acoperirea voastra! Apropo, de Hexipharma se mai stie ceva? Asa o sa faceti si cu asta de la Unifarm? O sa-l faceti scăpat sau intra și ăsta cu masina intr-un pom? Jigodiilor!", scrie Turcescu pe Facebook.

Procurorii DNA au dispus control judiciar pe o durată de 60 de zile, începând de marți, pe numele directorului general al Unifarm, acuzat că a luat mită 760.000 euro. Ionel Eugen Adrian este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, complicitate la trafic de influență, instigare la fals intelectual și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.