Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu lansează PROVOCAREA zilei

turcescu

Jurnalistul Robert Turcescu a găsit o metodă inedită de a promova prezența la vot. El a lansat o leapșa ”VOT SELFIE CHALLENGE” și a dat-o mai departe către 5 apropiați.

”Lansez VOT SELFIE CHALLENGE! Ii provoc pe Sebastian Lazaroiu, Silviu Sergiu, Dan Tapalaga, Dan Turturica si Cosmin Alexandru sa-si faca UN SELFIE, atentie, la iesirea din sectia de votare, cu buletinul de identitate avind stampila VOTAT pe el! Si, desigur, ii astept sa dea mai departe provocarea, fiecare dintre ei, pentru alte CINCI PERSOANE! Iar toti cei care vor sa intre in provocarea "VOT SELFIE CHALLENGE" o pot face chiar din acest moment, nu trebuie sa astepte pina dimineata, cind se deschid urnele si in Romania, pentru ca, nu-i asa, pe alte meridiane ale lumii romanii deja voteaza! Asa ca, incepeti de acum: gasiti cinci prieteni in lista si faceti-le o surpriza "pentru de dimineata": provocati-i la VOT SELFIE CHALLENGE!”, scrie Robert Turcescu.

Din comentariile de pe pagina personală de Facebook, se pare că oamenii indicați de el au acceptat leapșa și își vor face selfie la ieșirea din secția de votare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.