Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu publică un document incendiar: E dosar la DNA

Robert Turcescu revine cu un document ce reprezintă o factură de la o ambulanță achitată de Ministerul Sănătății. Turcescu acuză că la solicitarea lui Raed Arafat, ministerul a dat prea mulți bani pentru un astfel de vehicul de intervenție. Numai că replica dură pentru Turcescu vine de la câțiva cititori, care demonstrează că ambulanțele de acel gen au multiple dotări și că prețul reflectă echiparea mașinii.

Vezi și: EXPLOZIV: Cine sunt puternicii zilei făcuți DOCTORI de Gabriel Oprea

În plus, Turcescu scrie pe blogul personal, turcescu.ro, că știe că la DNA există un dosar penal în care s-a început urmărirea penală pentru fapte tocmai pentru acest tip de achiziții.

Citește și: Omar Hayssam CUTREMURĂ scena politică: DEZVĂLUIRI incredibile făcute despre personaje cheie

”Despre Raed Arafat si implicarea lui in achizitia de ambulante (peste 1300!) de la firma Deltamed a prietenului sau de o viata, Vasile Gorgan, s-au scris zeci, poate chiar sute de articole in ultimii ani. Dar este pentru prima oara cind veti vedea cu ochii vostri cit plateste Ministerul Sanatatii pe o ambulanta, UNA SINGURA!, achizitionata recent ( pe 29.05.2015) de la aceeasi firma, Deltamed: 175.000 de euro! Mie zau ca mi se pare enorm, dar nu vreau sa ma dau specialist in preturi. Ma uit numai cu un sentiment de profund dezgust la cit de nevolnic e Arafat cind vine vorba de gasit un biet planorist prabusit in padurile patriei. Priviti documentul si spuneti voi daca e bine sau rau:

Vezi și:Reacția fostului principe Nicolae după retragerea titlurilor regale

Din ce stiu eu, DNA lucreaza la un dosar in care a inceput urmarirea penala in rem privind achizitia a peste 1000 de ambulante de la Deltamed. Oare ce-o mai fi cu el?”, scrie Turcescu.

Cititorii lui Turcescu vin cu demonstrația valorii corecte a ambulanței. Iată ce scrie un cititor:

”In primul rând costul este de 171.000 € , in al doilea rând domnule aceasta ambulanta este un mic spital mobil montat pe o platforma puternica 4×4 de 180 CP .

Poate ca ar trebui sa vorbiti cu dansii sa vândă ambulanta acesta pe 50000…60000 € de euro , sa vedem ce va zic .”

Un altul e și mai dur la adresa fostului jurnalist care a recunoscut că a fost ofițer sub acoperire.

Citește și: Acuzații dure din interior la adresa Casei Regale: Ce s-a întâmplat cu principele Nicolae

”De ce faceti acest lucru domnule Turcescu? Credeti ca nu v-am dibuit? de fiecare data cand puteti sarii la gatul lui Arafat o faceti chiar si prin utilizarea unor date false si prin dezinformare!

Uitati-va la facutra.. este vorba de autospeciala de transport personal si multiple victime. Este vorba de o masina cu caracteristici offroad, militara care poate lua 4 targi simultan si sa intervina in zone foarte greu accesibile. Din acest tip de ambulante SMURD detine cu totul in jur la 40 de masini in tara. Pretul care l-ati dat este pretul uneia cu TVA cu tot iar in acest an chiar au cumparat in jur la 24 de astfel de masini ca sa ajunga la 44 in tara. Restul de ambulantel sunt mult mai ieftine. Trebuie sa va fie rusine pentru ce incercati sa faceti! mai bine intrati intr-un partid si solicitati sa conduceti sistemul de urgenta cand partidul respectiv isi face guvern sa vedem ce va poate pielea!”, e comentariul cititorului.

Citește și: Acestea sunt motivele pentru care fostul principe Nicolae a fost decăzut din drepturi / SURSE

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.