Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Turcescu susține că Victor Ponta a avut intervenții la B1 TV

turcescu

Jurnalistul Robert Turcescu face dezvăluiri din perioada în care a lucrat pentru postul de televiziune B1 TV. Turcescu susține că Victor Ponta a făcut intervenții la postul de televiziune pentru a cenzura dezbaterile pe tema plagiatului, de care era acuzat.

”Vă spun eu un caz foarte clar. Ponta a dat indicații, în legătură cu povestea cu plagiatul, până și în B1 TV și în alte televiziuni. Era așa: se poate discuta despre orice, despre guvernare, dar nu cumva să vorbească vreunul despre plagiat sau despre familia extinsă, eventual despre afaceri ale familiei Ponta, ale lui Tata socru’ și așa mai departe…

Și atunci toată lumea combătea, pe guvernare, pe marile probleme de guvernare ale lui Ponta… Domne, dar când ziceam vreo chestie despre plagiatul lui Ponta se-nroșea telefonul… Se înroșea telefonul! «Dom’ne, păi n-am zis că nu discutăm despre plagiat?». Păi cum să nu discutăm despre plagiat?! Uite că am trăit ziua în care, doamnelor și domnilor, însuși domnul Ponta își admite, sigur, nu-și admite, de fapt a cerut să-i fie retras titlul de doctor”, a declarat Robert Turcescu, în cadrul emisiunii ”100% cu Robert Turcescu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.