Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Episod straniu la aterizarea în România a șefei Parlamentului European. Reprezentanții Guvernului ar fi lipsit din comitetul de întâmpinare

Radu Pop
Binda Consulting International
Roberta Metsola

Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, nu ar fi fost întâmpinată, luni, la aterizarea în România, de niciun oficial guvernamental, au declarat surse politice pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Metsola a aterizat, luni, la București, cu o cursă Wizz Air, fiind așteptată cu garda de onoare, însă nu ar fi fost întâmpinată de niciun reprezentant al MAE sau al Guvernului, potrivit surselor citate. Europarlamentarul Mihai Tudose și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, ar fi fost în schimb prezenți la sosirea șefei PE.

Roberta Metsola va fi primită de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, după care va susţine un discurs în plenul Parlamentului României. La şedinţa Parlamentului vor lua cuvântul şi preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi premierul Nicolae Ciucă. Vor fi invitaţi membrii Guvernului, europarlamentarii români şi şefii misiunilor diplomatice şi ai reprezentanţelor internaţionale acreditaţi la Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.