Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roberto de Zerbi este favorit să o antreneze pe Inter Milano în sezonul viitor: fostul jucător de la CFR Cluj o antrenează în prezent pe Brighton

Fanatik
Roberto De Zerbi

Tehnicianul italian Roberto De Zerbi, care impresionează la echipa engleză Brighton, ar putea fi următorul antrenor al lui Inter Milano în cazul în care şefii clubului din Serie A vor renunţa la Simone Inzaghi la finalul acestui sezon, scrie Tuttosport.

De Zerbi, care a pregătit-o în stagiunea trecută pe Şahtior Doneţk, a venit în septembrie la Brighton în locul lui Graham Potter, care a plecat la Chelsea. Brighton are şanse să joace pentru prima oară în cupele europene, fiind pe locul 7 în campionat şi calificată în semifinalele Cupei Angliei.

De Zerbi, un fost mijlocaş în vârstă de 43 de ani, care le-a mai antrenat în Serie A pe Palermo, Benevento şi Sassuolo, a fost jucătorul lui CFR Cluj între 2010 şi 2012, conform Agerpres.

Viitorul lui Simone Inzaghi la Inter este sub semnul întrebării din cauza parcursului mult sub aşteptări în campionat, unde echipa este pe locul 3, la o distanţă uriaşă, 21 de puncte, de liderul Napoli când mai sunt 11 etape.

În afara lui De Zerbi, printre candidaţii la înlocuirea lui Inzaghi sunt Antonio Conte, care este foarte aproape să fie demis de Tottenham, Vincenzo Italiano, acum la Fiorentina, şi Thiago Motta, de la Bologna.

Conte este tehnicianul care i-a adus lui Inter ultimul scudetto, în 2021. Presa britanică a scris recent că De Zerbi ar putea veni în locul lui Conte la Tottenham.

Potrivit ziarului citat, oficialilor lui Inter le va fi greu să renunţe la Inzaghi dacă echipa va ajunge departe în Liga Campionilor. Milanezii o vor întâlni pe Benfica Lisabona în sferturile de finală ale acestei competiţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.