Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roberto Mancini, după ce a văzut prima pagină a publicaţiei scoţiene care îi cere să învingă Anglia în finala Euro-2020: 'M-a făcut să zâmbesc'

mancini

Selecţionerul Italiei, Roberto Mancini, a declarat că a zâmbit când a văzut prima pagină a publicaţiei scoţiene The National, care îi cere să învingă Anglia în finala Euro-2020, potrivit news.ro.

"Prima ziarului m-a făcut să zâmbesc în sinea mea. Anglia este mai puternică fizic decât noi. Sperăm că atributele pe care noi le avem vor fi calităţi mai importante mâine seară. Şi din când în când câştigă tipul mai mic. Asta ni s-a întâmplat în trecut şi sperăm că se va întâmpla din nou la Wembley", a declarat Mancini, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Ce scrie presa scoțiană înainte de finala EURO 2020: 'Salvează-ne, Roberto, tu eşti... ultima speranţă!'

Cotidianul The National, cunoscut ca partizan al independenţei Scoţiei, a ieşit cu o primă pagină inedită, sâmbătă, în care îşi anunţă susţinerea "disperată" pentru naţionala Italiei în finala Euro-2020, pe care squadra azzurra o va disputa cu Anglia.

"Salvează-ne, Roberto (n.r. - Mancini, selecţionerul Italiei), tu eşti... ultima speranţă!", a titrat publicaţia citată.

"Nu putem îndura încă 55 de ani să ne plictisească vorbind despre asta", a apărut ca explicaţie, între paranteze, făcând referire la cei 55 de ani trecuţi de la singurul trofeul al naţionalei Angliei, Cupa Mondială din 1966.

Fotografia care însoţeşte mesajul este inspirată din filmul lui Mel Gibson, Braveheart, din 1995, despre eroul scoţian William Wallace, care a luptat pentru independenţa Scoţiei, în Evul Mediu.

Finala Euro-2020, Anglia - Italia, va avea loc duminică, de la ora 22.00, pe Sadionul Wembley.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.