Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roberto Mancini, Francesco Totti şi Franco Baresi au participat la funeraliile lui Sinisa Mihajlovic

wikidata.org
Roberto Mancini
Foştii coechipieri Roberto Mancini, Attilio Lombardo şi Dejan Stankovic s-au numărat printre cei care au scos sicriul lui Sinisa Mihajlovic din Bazilica Santa Maria degli Angeli e dei Martiri, după slujbă, în aplauzele celor aflaţi în biserică.

Mancini, actualul selecţioner al Italiei, a fost coechipier cu Mihajlovic la Sampdoria şi Lazio, fiind apoi antrenorul sârbului la formaţia din capitala Italiei, înainte de a-l lua cu el la Inter Milano în 2004 pe Mihajlovic, care avea atunci 35 de ani.

Cei doi au fost apropiaţi, câştigând Serie A cu Lazio în 2000, sub comanda tehnicianului Sven-Goran Eriksson, şi repetând acest lucru la Inter în 2006, când Mancini era antrenor şi Mihajlovic jucător.

Moartea lui Mihajlovic, la 53 de ani, după o luptă cu leucemia, a fost anunţată vineri, zguduind lumea fotbalului din Italia, ţara în care popularul jucător sârb şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei.

După ce a agăţat ghetele în cui, Mihajlovic a fost secundul lui Mancini la Inter, înainte de a deveni antrenor principal la Bologna, Catania, Fiorentina, Sampdoria, AC Milan, Torino FC, pentru a se întoarce la Bologna.

Mihajlovic a fost demis de Bologna în septembrie după un început slab de sezon, iar jucătorii de care s-a despărţit atunci au venit la Roma pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Înaintea funeraliilor, Mancini a spus că Mihajlovic "a luptat ca un leu până în ultima clipă, aşa cum făcea pe teren".

Ca jucător, Mihajlovic a fost un fundaş cu intrări decise şi un excepţional executant al loviturilor libere.

Printre cei prezenţi la funeralii a fost şi Aleksandar Kolarov, fostul fundaş sârb al lui Lazio, AS Roma şi Inter,
alături de foşti jucători de top din Serie A, ca Francesco Totti, Franco Baresi, Daniele De Rossi, Angelo Di Livio şi Stefano Fiore.

Corriere dello Sport a scris că printre cei prezenţi au fost primarul Romei, Roberto Gualtieri, şi ministrul Sportului din Italia, Andrea Abodi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.