Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Robin Hood', 'Maşinării infernale' și 'Moş Crăciun în misiune' sunt producţiile care au debutat între primele zece clasate în box office-ul românesc de weekend

Action News Now
Box office

Filmul de acţiune „Robin Hood”, produs de Leonardo DiCaprio, cu Taron Egerton în rol principal, lungmetrajul fantastic „Maşinării infernale”, cu Robert Sheehan, şi comedia franceză „Moş Crăciun în misiune”, cu Audrey Tautou, sunt producţiile care au debutat între primele zece clasate în box office-ul românesc de weekend, scrie news.ro.

„Robin Hood” a debutat pe primul loc, cu încasări de 767.995 de lei şi 36.961 de spectatori, potrivit cifrelor transmise de Cinemagia.

Filmul „Maşinării infernale” a intrat în top pe locul al doilea, cu 25.228 de spectatori şi încasări de 635.517 lei.

Comedia „Moş Crăciun în misiune” a debutat pe poziţia a noua, după ce a fost vizionat de 7.667 de spectatori şi a generat încasări de 119.913 lei.

După două săptămâni petrecute pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, animaţia „Grinch/ The Grinch” a coborât două poziţii, după ce - în al treilea weekend de la premieră - a fost vizionată de 24.995 de spectatori şi a generat încasări de 498.348 de lei.

Citește și: Valer Daniel Breaz, ministrul Culturii și Identității Naționale, se va întâlni marţi cu membrii Comisiei pentru cultură din Cameră

Drama biografică „Bohemian Rhapsody”, despre Freddie Mercury şi trupa Queen, a urcat un loc în clasamentul românesc, până pe patru, cu 13.738 de spectatori şi încasări de 304.494 de lei.

Filmul fantastic de aventuri „Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri/ The Nutcracker and the Four Realms”, cu Mackenzie Foy, Keira Knightley şi Morgan Freeman în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe cinci. În al doilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 298.197 de lei.

Filmul de acţiune „Creed II”, cu Michael B. Jordan şi Sylvester Stallone în distribuţie, a mai coborât două poziţii în top, faţă de săptămâna trecută. El se află acum pe locul al şaselea, cu încasări de 230.794 de lei generate în al treilea weekend de la premieră.

„Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, spinoff al „Harry Potter”, a coborât patru locuri, până pe şapte. Lungmetrajul a fost vizionat, în al patrulea weekend de la premieră, de 8.763 de spectatori şi a generat încasări de 203.583 de lei.

Filmul horror „Diavolul în carne şi oase/ The Possession of Hannah Grace”, regizat de Diederik Van Rooijen, a coborât două locuri, până pe opt, cu 8.497 de spectatori şi încasări de 175.751 de lei.

Lungmetrajul „Moromeţii 2”, de Stere Gulea, s-a clasat pe locul al zecelea, în coborâre două poziţii, cu 5.273 de spectatori şi încasări de 91.916 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.