Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rocky, omul de ÎNCREDERE al lui Donald Trump - VIDEO

www.realitatea.net
Sylvester Stallone Rocky

Donald Trump l-ar putea numi pe actorul Sylvester Stallone într-o funcţie de top în administrarea sectorului artistic al SUA, în funcţia de preşedinte al National Endowment for the Arts, în viitoarea administraţie prezidenţială, informează Daily Mail.

Donald Trump l-ar putea numi pe Sylvester Stallone pe o funcţie de top în administrarea sectorului artistic în viitoarea administraţie prezidenţială, informează Daily Mail. Trump va fi învestit în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii în 20 ianuarie, scrie Mediafax.

Citește și: ACCIDENT AVIATIC în Indonezia: 13 persoane au murit în urma prăbușirii unui avion militar - VIDEO

Daily Mail relatează că starul din filmul "Rocky" şi suporterul republican Stallone va fi numit în funcţia de preşedinte al National Endowment for the Arts, o agenţie federală responsabilă pentru acordarea de fonduri pentru artişti şi proiecte creative, care se află în subordinea preşedintelui Statelor Unite ale Americii.

"A fost asumat pe scară largă şi în mod eronat că administraţia prezidenţială Trump va fi ostilă artelor", ar fi declarat o sursă pentru Daily Mail.

"Dar domnul Trump simte că seria de numiri în funcţii-cheie ale unor persoane de renume este decizia de care avea nevoie industria creativă", ar fi adăugat sursa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.