Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer a fost de faţă la prezentarea noilor tricouri ale naţionalei de fotbal a Elveţiei

roger federer

Legendarul tenisman elveţian Roger Federer a fost de faţă la prezentarea tricourilor pe care jucătorii naţionalei de fotbal a ţării sale le vor purta la Cupa Mondială din Qatar, scrie ziarul Le Matin, potrivit Agerpres.

Naţionala de fotbal a Elveţiei a fost vizitată luni de fostul lider mondial al tenisului masculin în localitatea Bad Ragaz şi a profitat de această ocazie pentru a dezvălui tricoul pe care îl va purta la Mondialul din Qatar. Deşi în curând nu va mai figura în clasamentul ATP, Roger Federer îşi păstrează întreaga anvergură şi tot staff-ul echipei naţionale l-a însoţit pentru o fotografie suvenir.

Fotbaliştii echipei Elveţiei vor purta noile tricouri încă de la meciurile de acasă din Liga Naţiunilor, pe 9 iunie cu Spania şi trei zile mai târziu cu Portugalia.

La sfârşitul lui aprilie, Roger Federer, care nu a mai jucat în nicio competiţie de la Wimbledon 2021 şi va împlini 41 de ani în această vară, a confirmat că va participa la turneul de la Basel la sfârşitul lui octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.