Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer e fanul lui Lionel Messi: 'El poate pasa, dribla sau şuta în orice moment. Întotdeauna sunt trei opţiuni pentru el'

www.hindustantimes.com
Messi Argentina

Roger Federer (37 de ani) este unul dintre cei mai iubiți sportivi din lume, dar și el, la rândul lui, are "ochi" pentru alți sportivi. Fostul lider ATP și unul dintre cei mai buni tenismeni din istoria "sportului alb" are numai cuvinte de laudă la adresa vedetei Barcelonei, Lionel Messi.

"Ce iubesc cel mai mult la Messi este viziunea incredibilă, totală pe care o are cu mingea la picior. El poate pasa, dribla sau şuta în orice moment. Întotdeauna sunt trei opţiuni pentru el. Este unul dintre puţinii capabili de aşa ceva", l-a elogiat Roger Federer pe decarul grupării blaugrana, în "Financial Times".

Citește și: Viorica Dăncilă, la Congres: Suntem la o răscruce. În acest moment, PSD nu îşi permite experienţe noi

Nu e pentru prima dată când elvețianul vorbește despre atacantul argentinian. În urmă cu câțiva ani, Federer a spus că Messi este "cel mai bun fotbalist din istorie", informează mediafax.ro.

"Cred că Messi e cel mai bun din istoria fotbalului. Iubesc să îl văd jucând şi sper ca într-o zi să câştige Cupa Mondială cu naţionala ţării sale", a precizat Roger Federer, aflat în prezent pe locul 3 ATP.

Citește și: Klaus Iohannis face dezvăluiri după ce s-a zvonit că ar pleca la Consiliul European: Vreau să rămân președintele României

Lionel Messi a cucerit 34 de trofee în carieră cu Barcelona, printre care zece titluri şi trei Ligi ale Campionilor. Cu Argentina a câştigat însă doar titlul mondial Under 20, în 2005, şi titlul olimpic, trei ani mai târziu. Acum, urmează să joace cu naționala "pumelor" în semifinalele Copa America în compania selecționatei Braziliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.