Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer îl AVERTIZEAZĂ pe Marius Copil: 'Sper că a consumat multă energie. A jucat extraordinar. Va juca la fel şi cu Federer? Nu ştiu. Dar abia aştept'

www.news.ro
Roger Federer kilt

Locul 3 mondial şi al doilea finalist al turneului de la Basel, Roger Federer, a vorbit despre adversarul pe care-l va întâlni duminică, 28 octombrie, de la ora 16:00, în ultimul act al turneului elveţian. Marius Copil a primit un avertisment din partea lui Federer: "Mă simt foarte proaspăt".

”L-am văzut pe Copil în meciul cu Cilic, a jucat extraordinar. Am văzut puţin din meciul cu Zverev, iar a jucat extraordinar. Va juca la fel şi cu Federer? Nu ştiu. Dar abia aştept. A făcut un meci mare cu Zverev şi a servit extraordinar când a fost nevoie.”, a spus Federer.

Marius Copil s-a calificat, sâmbătă, 27 octombrie, în finala turneului ATP 500 de la Basel (Elveţia) după ce l-a învins în semifinale pe germanul Alexander Zverev, locul 5 ATP, cu 6-3, 6-7 (6), 6-4. Este cel mai bun rezultat al carierei pentru român, care a avut un parcurs incredibil în această competiţie. Astfel, după ce a venit din calificări, Marius Copil a reuşit sâmbătă cea de-a doua victorie în faţa unui jucător din top 10 la Basel, după ce l-a învins în optimi pe croatul Marin Cilic, locul 6 ATP.

Citește și: Lovitură pentru Dragnea. Tăriceanu ar vrea să rupă alianța? Când o să fie luată decizia

Spre deosebire de cele 2 ore şi 33 de minute pe care Copil le-a jucat în semifinala cu Zverev, Federer l-a învins pe Medvedev după o oră şi 5 minute. Elveţianul va trage tare la turneul său de acasă pentru un trofeu cu un număr special "Sper că Marius a consumat multă energie în meciul său, pentru că eu mă simt foarte proaspăt. Ar fi grozav să câștig al 99-lea titlu din carieră aici, la Basel. Mă simt foarte bine pe teren, îmi dau nota 8 din 10 pentru cum am jucat", a declarat jucătorul elveţian.

Citește și: Informații importante! Când ar putea fi adus Radu Mazăre în România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.