Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer merge ceas. S-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros

roger federer

Roger Federer (3 ATP) s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, după ce a trecut de argentinianul Leonardo Mayer (68 ATP), scor 6-2, 6-3, 6-3, informează MEDIAFAX.

Elvețianul a continuat parcursul perfect de la ediția din acest an a Roland Garros și nu a cedat set. Federer a fost superior la toate capitolele, având 30 de lovituri câștigătoare, doar 19 erori neforțate și un procentaj de 79% de puncte câștigate pe propriul serviciu. Partida s-a încheiat după o oră și 45 de minute.

Citește și: IT-iștii îi răspund lui Orban! ‘Mesajele politicienilor pot crea instabilitate într-un domeniu deja ‘afectat puternic de modificările fiscale’ ‘

Înainte să-l elimine pe Mayer, Federer a trecut în trei seturi și de italianul Lorenzo Sonego (74 ATP), germanul Oscar Otte (144 ATP) și norvegianul Casper Ruud (63 ATP).

Citește și: Ion Cristoiu face un top al politicienilor! ‘Ponta accepta să se întoarcă la PSD sau chiar să devină preşedintele Camerei cu ajutorul PSD devenea el monstrul’ .

În sferturile de finală, Federer va întâlni un adversar de calibru, care urmează să fie stabilit după confruntarea dintre grecul Stefanos Tsitsipas (6 ATP) și conaționalul Stan Wawrinka (28 ATP).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.