Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer va participa la turneul de la Basel

playsport.ro
Roger Federer

Tenismenul elveţian Roger Federer, locul 41 ATP, va participa la turneul de la Basel (24-30 octombrie), pe care fostul numărul 1 mondial l-a câştigat de zece ori în carieră, a anunţat Rene Stauffer, autorul biografiei jucătorului.

Legendarul tenismen, care va împlini în august 41 de ani, nu a mai jucat la niciun turneu de la eliminarea suferită în sferturile de finală, la Wimbledon, în 2021, din cauza unei accidentări la genunchi.

Federer a suferit două operaţii la genunchi în 2020, după Australian Open, şi a revenit în circuit anul trecut. După ce a jucat doar cinci turnee, Federer a suferit o a treia operaţie la genunchi. La începutul acestui an, Federer a confirmat că intenţionează să joace la competiţia demonstrativă Laver Cup, la sfârşitul lunii septembrie.

Turneul de la Basel, la care Federer a câştigat ultimul trofeu din cele 103 din palmaresul său, este primul din circuitul ATP la care îşi anunţă participarea, dar asta nu înseamnă că e primul la care va juca după ultima accidentare.

Competiţia de 500 de puncte din oraşul elveţian nu s-a disputat în 2020 şi 2021 din cauza pandemiei, astfel că la ediţia din acest an Federer ar urma să evolueze în calitate de deţinător al trofeului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.