Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Federer a pierdut cu Kei Nishikori, scor 7-6(4); 6-3, la Turneul Campionilor de la Londra

roger federer

Roger Federer (Elveţia; 3 ATP) a debutat cu stângul la Turneul Campionilor de la Londra. A pierdut în faţa niponului Kei Nishikori (9 ATP), scor 7-6(4); 6-3. Aceasta a fost a 10-a confruntare dintre cei doi, iar japonezezul a bifat a treia victorie în faţa campionului elveţian, informează Mediafax.

Jocul a început într-o notă a greşelilor. S-au comis peste 50 de erori neforţate, astfel că primul set a fost de un echilibru mai puţin văzut.

Fără posibilităţi de break, manşa a fost decisă în tie-break, unde Nishikori a bifat un mini-break în plus şi a închis cu 7-4, după 52 de minute. În al doilea act, Federer a forţat, a câştigat game-ul de debut, pe serviciul adversarului, dar nu a fost suficient. Kei a revenit, a refăcut break-ul imediat, a mai bifat unul la jumătatea setului şi a terminat învingător în debutul de la Turneul Campionilor, în doar 89 de minute, cu 6-3.

Cei doi fac parte din Grupa B, în care se mai află Kevin Anderson (Africa de Sud; 6 ATP) şi Dominic Thiem (Germania; 8 ATP). În meciul acestora, primul s-a impus în două seturi, 6-3; 7-6(10). Următoarele partide au loc marţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.