Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Waters a fost trecut pe lista neagră de Ucraina

Rolling Stone
Roger Waters

Roger Waters a fost trecut pe lista neagră a celebrului site ucrainean Mirotvorets (Pacificator) din cauza declarațiilor sale despre Crimeea. Site-ul publică datele unor persoane pe care autoritățile ucrainene le consideră dușmani ai țării.

Potrivit unei declarații de pe site, administratorii acestuia au interpretat comentariile muzicianului despre Crimeea ca fiind "un atac la adresa integrității teritoriale a Ucrainei".

Site-ul citează declarația lui Waters pe care administratorii o consideră "o amenințare la adresa securității Ucrainei": "Știu că Sevastopolul este foarte important pentru Rusia și pentru ruși. Există multe tratate și documente în baza cărora Rusia are toate drepturile asupra acestui oraș. Schimbarea de putere în Ucraina, cu Washingtonul în spate, a provocat pur și simplu Moscova să acționeze în continuare", se arată în mesaj, potrivit TASS.

Anterior, Waters, într-un interviu acordat CNN, a declarat că președintele american Joe Biden a comis o crimă prin alimentarea conflictului din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.