Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roger Waters pune la îndoială varianta israeliană: Nu a auzit armata israeliană bubuiturile când au aruncat în aer tot ce trebuiau să arunce în aer?

Rolling Stone
Roger Waters

Fostul solist al grupului Pink Floyd, Roger Waters, a refuzat să condamne masacrul a sute de civili din Israel, de către Hamas, pe 7 octombrie, într-un nou interviu, sau chiar să recunoască că s-a întâmplat, declarând că încă se află într-o „tașa de iepure” a teoriilor conspirației despre cum Israelul nu a reușit să prevină atacul fără precedent.

„Nu a auzit armata israeliană bubuiturile când au aruncat în aer tot ce trebuiau să arunce în aer pentru a trece granița? Este ceva foarte ciudat în asta”, spune el unui podcast.

Întrebat dacă atacul a fost justificat, Waters spune în mod fals „nu știm ce au făcut ei” și adaugă: „Era justificat ca ei să reziste ocupației? Da. Ei sunt absolut obligați din punct de vedere legal și moral să reziste ocupației din 1967.”

Hamas a spus de nenumărate ori că scopul său este să distrugă Israelul în toate granițele sale, nu doar să-l alunge din Cisiordania și Gaza pe care statul evreu le-a capturat în 1967 într-un război defensiv.

„Dacă s-au comis crime de război, le condamn”, spune el. Apoi continuă să evite orice referire la dovezile copleșitoare că comunitățile au fost depășite și că familii întregi au fost măcelărite în casele lor și la un festival de muzică, concentrându-se pe sutele de soldați IDF uciși în acea zi și spunând că „chestia a fost disproporționată de israelieni inventând povești despre decapitarea bebelușilor.”

Israelul a produs dovezi vizuale îngrozitoare ale acestei afirmații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.