Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rogers Waters i-a scris lui Vladimir Putin: 'Știu că SUA și NATO invadează alte state suverane, dar nu înseamnă că trebuie să procedaţi la fel'

Rolling Stone
Roger Waters

Muzicianul britanic Roger Waters, unul dintre fondatorii Pink Floyd, i-a scris un mesaj, o scrisoare deschisă, președintelui rus Vladimir Putin, în care îl întreabă când se va încheia conflictul din Ucraina, relatează Agenţia de presă Ria Novosti, potrivit Rador.

În mesaj, el i-a adresat o serie de întrebări lui Ptuin despre situația din jurul Ucrainei. Muzicianul a întrebat dacă Putin dorește să pună capăt conflictului din Ucraina. „Știu, știu că SUA și NATO invadează alte state suverane, fără ezitare sau pentru câțiva barili de petrol, dar asta nu înseamnă că și dvs. trebuie să procedaţi la fel”, a scris Waters pe rețelele sale de socializare, exprimându-și convingerea că va primi un răspuns.

Înainte de acest mesaj, Waters s-a pronunţat împotriva livrărilor de arme occidentale către Kiev, scriindu-i un mesaj soției președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, Olena.

Olena Zelenska i-a răspuns artistului, sugerându-i să caute pacea la liderul rus Vladimir Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.