Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roland Garros ar putea fi AMÂNAT, anunță Roxana Mărăcineanu, ministrul francez al Sportului

Roland Garros
simona halep roland garros

Ministrul francez al Sportului, fosta înotătoare de origine română Roxana Mărăcineanu, a evocat posibilitatea ca turneului de Grand Slam de la Roland Garros să fie amânat pentru al doilea an consecutiv din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Franţa a intrat de sâmbătă în a treia fază naţională de lockdown pentru a stopa răspândirea noului coronavirus, dar sporturile profesioniste nu au fost afectate în general cu excepţia cursei cicliste de o zi Paris-Roubaix, care a fost amânată din data iniţială de 11 aprilie.

Internaţionalele Franţei, care anul trecut au fost amânate cu patru luni în perioada 27 septembrie-11 octombrie din cauza pandemiei de coronavirus, sunt prevăzute în acest an între 17 mai şi 6 iunie.

''Suntem în discuţii cu ei (Federaţia franceză de tenis, organizatorul evenimentului) pentru a vedea dacă data trebuie schimbată pentru a coincide cu o posibilă reluare a tuturor sporturilor şi a evenimentelor sportive mari. Azi, deşi sportul de nivel înalt este protejat, vom încerca să limităm şansele de reuşită a propagării virusului în sporturile profesioniste'', a declarat ministrul Roxana Mărăcineanu, sâmbătă, la postul de radio France Info.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a anunţat miercuri că încetarea măsurilor restrictive este prevăzută pentru mijlocul lunii mai.

Directorul general al Federaţiei Franceze de Tenis, Gilles Moreton, a declarat la începutul săptămânii că nu îşi poate imagina anularea Grand Slam-ului pe zgură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.