Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rolul important al finanțării Armatei, subliniat de Adrian Țuțuianu la întâlnirea cu noii comandanți ai MApN

Inquam Photos / Octav Ganea
adrian tutuianu inquam

Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, a subliniat, joi, rolul important al finanţării Armatei, în cadrul unei întâlniri de lucru cu noii comandanţi ai structurilor de conducere ale MApN. 

"Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, şi şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, au avut, la sediul MApN, o întâlnire de lucru cu noii comandanţi, detaşaţi şi împuterniciţi săptămâna trecută pentru a asigura atribuţiile funcţiilor de comandă din cadrul marilor unităţi şi structurilor centrale", informează un comunicat al Ministerului Apărării Naţionale (MApN) transmis joi AGERPRES.

Reacții de revoltă după ce TVR a jignit milioane de români: 'Încalcă toate normele elementare ale audiovizualului'


Ministrul a prezentat stadiul planurilor de implementare a programelor în curs de desfăşurare şi etapele procesului de modernizare a înzestrării forţelor armate, cu accent pe termenele interne de planificare, şi a evidenţiat punctele de interes în ceea ce priveşte managementul resurselor umane, precizează sursa citată.

"Adrian Ţuţuianu le-a promis comandanţilor sprijinul său şi al conducerii ministerului în activitatea lor viitoare şi a subliniat rolul important al finanţării Armatei, care are alocate două procente din PIB, în contextul procesului de reconfigurare a posturii militar-strategice de descurajare şi apărare a Alianţei", se arată în comunicat. 

Noua viziune a procesului organizaţional ce vizează funcţiile de comandă vine în contextul cererilor de pensionare înregistrate în sistemul militar, fiind fundamentată pe analiza Statului Major General şi pe politica de reaşezare a poziţiilor strategice ale structurilor de forţe, aliniată principiilor NATO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.