Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Roma a remizat cu Sampdoria, scor 1-1, în Serie A

facebook.com
Serie A

Roma a fost readusă cu picioarele pe pământ de Sampdoria, după 1-1 pe Stadio Olimpico, în condițiile în care Manolo Gabbiadini a egalat pentru genovezi, la doar 8 minute după deschiderea de scor a lui Eldor Shomurodov. Tammy Abraham a ieșit accidentat și riscă o absență mai îndelungată.

Giallorossi debordau de încredere, după victoria cu 4-1 în fața Atalantei, dar și datorită faptului că doar Lorenzo Pellegrini și Leonardo Spinazzola mai erau indisponibili, conform Mediafax.

Sampdoria a jucat fără portarul Emil Audero, care a acuzat o problemă musculară, Wladimiro Falcone fiind titularizat primada dată în acest sezon.

Tammy Abraham a deschis ostilitățile pentru gazde, cu un șut din unghi, trimis puțin pe lângă poartă. Rick Karsdorp a prins și el un demivoleu respins cu dificultate, în timp ce de cealată parte Manolo Gabbiadini l-a testat pe Rui Patricio de la distanță.

Albin Ekdal a ieșit accidentat înainte de pauză, urmat de Abraham cu o problemă la gleznă, imediat după reluare.

Antonio Candreva a fost aproape de a aduce Sampdoria în avantaj în minutul 53, doar că șutul său a lovit interiorul stâlpului porții, după care a ricoșat la exterior.

Falcone a avut apoi o dublă intervenție la Zaniolo și la continuarea lui Felix Afena-Gyan, înainte ca Roma să reușească să se desprindă, la capătul unei acțiuni haotice, Eldor Shomurodov reușind abia dintr-a treia încercare să strecoare mingea în poartă (1-0, min. 72)

Kristoffer Askildsen a depășit apoi de unul singur întreaga apărare a Romei și a fost aproape de a înscrie, fiind împiedicat doar de un blocaj de ultim moment.

La cornerul rezultat, Omar Colley a lovit bara, iar Gabbiadini a reacționat rapid și a reluat în poartă mingea respinsă (1-1, min. 80).

Ultimele minute s-au jucat la poarta genoveză, Mkhitaryan reluând puțin pe lângă țintă, la cea mai importantă acțiune a finalului de meci.

Roma obține abia a doua remiză a sezonului și e pe locul 6, la două puncte în urma lui Juventus și la egalitate cu Fiorentina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.