Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Extravagantul miliardar Roman Abramovici a lăsat un bacșiș record la un restaurant din Turcia

Radu Pop
dailymail.co.uk
roman abramovici

Roman Abramovici, fostul proprietar al clubului de fotbal Chelsea, a fost surprins recent în Turcia, unde și-a făcut cunoscută prezența printr-o seară extravagantă la un restaurant local. Chiar dacă nu mai este în centrul atenției fotbalului, afaceristul rus știe să își lase amprenta oriunde merge, conform adevărul.ro.

Cunoscut pentru stilul său de viață luxos, Abramovici nu a făcut excepție nici de data aceasta. Potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii din „Țara Semilunei”, miliardarul s-a relaxat la un restaurant de renume, unde a comandat un festin culinar, în valoare de aproximativ 2.600 de euro, scrie Fanatik.tr.

Detaliile privind meniul extravagant nu au fost dezvăluite, dar surpriza a venit însă cu nota de plată, unde afaceristul a lăsat un bacșiș fabulos în valoare de 5.500 de euro. Gestul său generos nu a trecut neobservat, iar presa a speculat despre generozitatea lui Abramovici, chiar și în afara sferei sportului.

Cu o avere estimată la 6,9 miliarde de dolari, conform unor surse din 2022, Abramovici nu face rabat de la confort și lux, continuând să facă valuri în lumea mondenă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.