Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Român mort în Italia, după un pariu făcut la beție

Un român de 49 de ani a fost găsit mort într-un lac din Italia, după ce cu o seară în urmă a băut alături de alți conaționali și ar fi pus un pariu că poate trece înot până pe partea cealaltă a lacului, potrivit stiridiaspora.ro.

Bărbatul a fost găsit mort, joi dimineață, de doi canoiști, care au dat imediat alarma. La fața locului au ajuns pompierii cu o echipă de scafandri, care au recuperat trupul neînsuflețit al bărbatului. Din primele informații, bărbatul ar fi consumat alcool, alături de alți românii, pe malul lacului, după care a pus un pariu cu aceștia, cum că ar ajunge primul pe celălalt mal al lacului.

Doi dintre bărbați au plonjat în apă, numai că unul dintre ei s-a întors imediat, în timp ce victima a continuat o vreme, fără să se mai întoarcă. Din cauza faptului că românii se aflau în stare de ebrietate, nu au observat absența prietenului lor până a doua zi, când s-au trezit din beție.

În această dimineață, carabinierii i-au audiat pe toți prietenii bărbatului și au reconstituit povestea, descoperind detaliile pariului care l-a costat viața. Toate persoanele implicate erau oamenii ai străzii, de origine română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.