Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Român sfârtecat cu maceta într-o parcare din Franța, în fața soției: Călăul lui Mihai Spătaru și-a aflat sentința

maceta

Un șofer român de TIR a fost înjunghiat mortal în Franța, în urmă cu aproape 3 ani. Șoferul de camion Mihai Spătaru, în vârstă de 39 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un mod crunt în Franța, în zona Translaye, pe direcția Abbeville Rouen. Soția sa se afla alături de el și a privit toată întâmplarea. Strigătele de ajutor ale femeii ar fi fost auzite de ceilalți șoferi aflați în parcare, însă niciunul nu a coborât pentru a sări în ajutorul colegului lor.

Doi irakieni, surprinși furând colete, l-au ucis cu o lamă de macetă. Românul, rănit grav, a decedat pe loc. Rănile sale erau atât de grave încât echipajele de urgență nu au putut face altceva decât să constate decesul românului.

Hoții au fost prinși o lună mai târziu, după ce ADN-ul unuia dintre suspecți a fost găsit pe o mască chirurgicală lăsată pe zona de odihnă a autostrăzii, lucru ce i-a condus pe anchetatori la arestări.

Belan Qassim Karim, acuzatul, a afirmat în mod constant că este nevinovat, în timp ce a fost ținut în arest preventiv timp de doi ani și jumătate. Jurații din localitatea Somme au fost unanimi în stabilirea vinovăției sale, iar condamnarea a fost pronunțată pe 21 martie 2024. Acesta a. primit 19 ani de închisoare, potrivit Stiridiaspora.ro.

În noaptea de 16 spre 17 mai 2021, Mihai Spătaru și soția sa, originari din Brăila, se aflau într-o parcare de pe Autostrada A28 din Franța.  Ei efectuau un transport din Marea Britanie în Anglia și, deși au reușit să parcurgă doar o mică distanță de la Calais, timpul de condus s-a încheiat și au tras pe dreapta pentru respectarea timpilor de odihnă. În timp ce Mihai cobora din cabina TIR-ului pentru a merge la toaletă, a surprins cei doi irakieni în timp ce furau colete din vehicul. Încercând să-i alunge, unul dintre hoți l-a lovit cu o lamă de macetă. Rănit grav, Mihai a murit la ușa TIR-ului, sub ochii soției sale, care striga disperată după ajutor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.