Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Română: 590 de permise de conducere, reţinute în ultimele 24 de ore - 70 pentru alcool şi droguri

permis de conducere

Peste 590 de permise de conducere au fost reţinute în ultimele 24 de ore, dintre care 181 pentru viteză, 53 pentru alcool şi 17 pentru droguri, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit Agerpres.

De asemenea, au fost constatate 114 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi au fost retrase 329 de certificate de înmatriculare, reiese din comunicatul IGPR.

Pe 8 martie, poliţiştii au organizat 452 de acţiuni şi au intervenit la 2.345 de evenimente, dintre care 1.960 au fost sesizate de cetăţeni prin 112.

De asemenea, au fost depistate 27 de persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 70 de măsuri preventive. Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 8.300 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.108.665 de lei.

Tot vineri, în cadrul acţiunii "Blocada", peste 4.000 de poliţişti şi jandarmi au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine publică. Au fost organizate 435 de filtre, fiind verificate 7.567 de autovehicule şi legitimate 11.311 persoane.

Au fost efectuate 2.858 de testări cu dispozitive etilotest/alcooltest şi peste 180 cu aparatele din dotare, pentru depistarea conducătorilor aflaţi sub influenţa substanţelor psihoactive. În cadrul acţiunii "Blocada", poliţiştii au constatat 28 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi au fost reţinute 283 de permise de conducere, dintre care 27 pentru alcool şi 89 pentru viteză. Totodată, au fost retrase 195 de certificate de înmatriculare, transmite sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.