Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romanca acuzata de sclavie și trafic de carne vie!

trafic organe
Doncaster Magistrates’ Court a admis miercuri, 13 ianuarie, o cerere formulată de către GLAA pentru un n.r. ordin de risc în sclavie și trafic de carne vie (Slavery and Trafficking Risk Order - STRO) împotriva lui Teodora Dinu, cetățean român. Ordinul reflectă o legătură comună pronunțată de aceeași instanță, în luna august a anului trecut, împotriva fiicei sale Mihaela Dinu, în vârstă de 23 de ani, și a ginerelui acesteia, Florin-Ciprian Dinu, în vârstă de 21 de ani.
Un ordin civil o obligă pe femeia în vârstă de 44 de ani să respecte mai multe reguli stricte care, dacă sunt încălcate, vor duce la urmărirea penală a acesteia. Condițiile stabilite în STRO interzic Teodorei Dinu, din Gladstone Road, Doncaster, să organizeze călătorii sau transport în Anglia pentru oricine, în afară de propria familie, inclusiv pentru muncă.

Dinu este, de asemenea, împiedicată să aranjeze sau să ajute la găsirea unui loc de muncă pentru oricine altcineva decât pentru ea, îi este interzis să dețină, să controleze sau să folosească cardul bancar al altcuiva fără permisiune și să închirieze sau să subînchirieze spații de cazare, în afară de propria ei familie. Restul condițiilor îi interzic să achiziționeze, să constrângă sau să instruiască pe oricine altcineva să respecte restricțiile stabilite în numele ei. În acordarea STRO, judecătorul a spus că este necesar să se prevină posibilele infracțiuni moderne de sclavie și trafic de persoane, în special dacă muncitorii au continuat să fie cazați la adresa respectivă. Sursa TheGuradian

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.