Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Româncă, aflată la muncă în Spania, a fost salvată după ce un bărbat trăgea cu pistolul după ea

O româncă goală complet şi cu piciorul rupt a fost salvată pe stradă în Spania. Un bărbat trăgea cu pistolul după ea, după ce femeia a reuşit să fugă din casa lui. Românca fusese angajată la curăţenie în casa agresorului ei, potrivit Observator.ro.

O femeie de 35 de ani și de naționalitate română este internată la Spitalul de la Ribera după ce a fost agresată brutal, într-o tentativă de viol, într-o casă din Carlet, unde fusese angajată să facă curăţenie. Proprietarul imobilului, arestat pentru infracțiunile de agresiune sexuală și răni, a intimidat-o cu o armă de foc și a tras după ea, lovind cu un glonţ peretele de lângă uşa pe care încerca să fugă românca.

Presupusul agresor, care a fost eliberat cu un ordin de restricțe legat de victima sa, a lovit-o de mai multe ori cu patul pitolului. Chiar și atunci când femeia a căzut la pământ a continuat să o lovească pe picioare, reuşind să îi producă o fractură de gambă, scrie levante-emv.com, potrivit sursei citate.

Citește și: Şapte persoane au fost reţinute pentru contrabandă cu ţigări

Un consilier al Primăriei din Carlet a ajutat-o ​​pe femeie după ce a reușit să iasă din casă pentru a cere ajutor, dezbrăcată , după ce agresorul ei i-a rupt hainele. Ulterior, Garda Civilă l-a arestat pe suspect, în vârstă de 41 de ani și de naționalitate spaniolă, după ce a încercat să fugă peste un câmp. Arma nu a putut fi găsită.

Agresiunea s-au produs sâmbătă în jurul orei 10.30, când femeia s-a dus la locuința inculpatului din Carlet pentru a curăța casa. În timp ce lucra, victima și-a dat seama că proprietarul a încuiat ușa.

Bărbatul a început să o agreseze și i-a spus că vrea de mai mult timp să facă sex cu ea. Astfel, în ciuda opoziției victimei sale, el i-a rupt hainele și a încercat să o violeze. Pentru a o intimida, bărbatul a scos un pistol pe care îl purta în pantaloni, la spate, potrivit plângerii depuse de victimă.

"Mi-a spus că dacă nu fac ce vrea el, mă va omorî în acel moment.", spune victima. Când s-a întoars pentru a încerca să scape, bărbatul a început să o lovească pe tot corpul cu patul pistolului.

Odată căzută la pământ, agresorul a continuat să o lovească până când i-a fracturat piciorul drept. Românca a declarat poliţiştilor că bărbatul s-a dus să caute un alt obiect pentru a o lovi şi atunci ea a reuşit să fugă, dezbrăcată şi rănită, pe stradă. În casă i-au rămas pantalonii, şi celelalte heine, precum şi geanta cu actele.

Citește și: Polițiștii au aplicat amenzi de peste 3.500 de lei persoanelor care oferă ilegal locuri de parcare în centrul Capitalei

Spaniolul arestat şi dus marţi în faţa judecătorului susţine că a avut o ceartă cu românca, pe care însă nu a angajat-o pentru curîţenie, ci pentru a întreţine relaţii sexuale. El spune că de fapt actul sexual nu s-a consumat şi ca atare nu a vrut să plătească, moment în care a început scandalul. Bărbatul mai susţine că nu a scos niciun pistol.

Judecătorul a decis eliberarea spaniolului, sub acuzația de agresiune sexuală, și a emis un ordin de restricţie care îi interzice să comunice cu victima lui şi să se apropie la mai puţin de 150 de metri de ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.