Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romanca condamnata la 10 ani de inchisoare in Spania!

pixabay.com
diverse, gratii, inchisoare
Curtea Provincială din Cáceres a condamnat o femeie de 34 de ani, de origine română, la opt ani de închisoare pentru că a încercat să-și ucidă fiul nou-născut, și încă doi ani de închisoare pentru abandonarea îngrijirii altor patru copii.
Evenimentul șocant a avut loc în Extremadura, în orașul Cáceres. Acum condamnată este mama a șase copii, deși în Cáceres a locuit cu cinci, din moment ce cel mai în vârstă, 16 ani, locuiește în România.
Începând cu 2008, serviciile sociale ale Primăriei au asistat-o ​​cu burse și prestații sociale, pe lângă acordarea de locuințe sociale. În august 2017, a rămas însărcinată cu al șaselea copil și atunci a început să nu mai aiba grija de ei..
Consiliul este acum tutorele celor cinci frați. Inițial, administrația autonomă avea să apară ca o acuzație privată împotriva mamei, însă a trebuit să se retragă, deoarece Parchetul a indicat că, în parte, este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat, deoarece, în teorie, are sisteme de control care ar fi putut sa previna cele intamplate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.