Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Români tâlhăriţi cu cuţitul la gât în Ungaria pe o cursă FLIXBUS - Societatea nu cunoaște situația și cere depunerea unor plângeri

talhar hot

Mai mulţi români care se întorceau acasă cu un autocar, din Franţa, au fost tâlhăriţi cu cuţitul la gât într-o benzinărie din Ungaria, potrivit ADEVĂRUL.ro.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, atunci când românii au plecat cu un autocar al unei firme de transport internaţional din Paris către Bucureşti, scrie Observator.tv.

Autocarul cu români a oprit în Ungaria, iar şoferii i-au rugat pe călători să folosească baia benzinăriei dacă au nevoie pentru că cea din autocar nu poate fi folosită.   În momentul în care au coborât, câţiva români s-au întâlnit cu trei hoţi, înarmaţi cu cuţite, care i-au lăsat fără portofele.

"Lângă autocar trei hoţi l-au tâlhărit pe cumnatul meu. Doi l-au ţinut şi unul i-a pus cuţitul la burtă şi i-au luat portofelul. Şoferul a închis uşile, iar toţi au stat şi s-au uitat şi au vrut să îl lase acolo", a scris Lăcrămioara Dănuţ pe Facebook.

"Bună seara dragi prieteni acest nr.este de la autocarul care miercuri seara a plecat din Paris spre Bucuresti de la FLIXBUS Ìn Ungaria au oprit sa alimenteze si pe clienti din autocar ia trimis la baie cu scuza caci baia din autocar este plina si iar lîngă autocar trei HOTI L-AU TÎLHARIT PE CUMNATUL MEU DOI L-AU TINUT SÌ UNU IA PUS CUTITU LA BURTA SÌ I-AU LUAT PORTOFELU SÌ SOFERUL A ÎNCHIS USILE SÌ AU STAT SÌ SAU UITAT SÌ AU VRUT SA IL LASE ACOLO......ÎMI SPUNETI SÌ MIE VA ROG DACA ESTE NORMAL CE SE INTIMPLA IN 2019?????? VA ROG EU DIN SUFLET NU MAI MERGETI CU ACEASTA FIRMA DE ****! !! VA ROG DISTRIBUIŢI", este mesajul de pe pagina de socializare.

UPDATE:

Societatea FlixBus are o replică la postarea persoanei care susține că rude ale sale ar fi fost tâlhărite sub amenințarea cuțitului pe teritoriul Ungariei.

„Siguranṭa pasagerilor este principala prioritate pentru FlixBus. Încurajăm pasagerii implicați să raporteze incidentul în mod oficial pentru ca autoritățile să înceapă o investigație în acest caz.

FlixBus va colabora îndeaproape cu autoritățile și va oferi toate informațiile necesare pentru a sprijini investigația și pentru a ajuta la găsirea persoanele răspunzătoare.”, se arată în dreptul la replică al companiei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.