Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a făcut un nou pas greșit la Campionatul European de polo

www.sport101.ro
națională polo

Naţionala de polo a României a fost învinsă miercuri, la Budapesta, de reprezentativa Germaniei, scor 15-10, în primul meci pentru clasarea pe locurile 9-12. Tricolorii vor juca ultimul meci pentru locurile 11-12. Scorul pe reprize a fost 5-1, 2-5, 5-1, 3-3.

În cealaltă partidă, Turcia – Georgia, scor 6-12. Astfel, învingătoarele din cele două meciuri, adică Georgia şi Germania vor juca pentru clasarea finală pe locurile 9-10, iar învinsele Turcia şi România, pentru locurile 11-12, ambele partide fiind programate în 24 ianuarie.

Tot miercuri vor avea loc şi meciurile din sferturile de finală, între Italia – Muntenegru, Ungaria – Rusia, Serbia – Spania şi Croaţia – Grecia. Semifinalele sunt programate în 24 ianuarie, iar finalele pentru medalii două zile mai târziu.

România a obţinut următoarele rezultate la CE polo până în prezent: 8-9 cu Olanda, 7-15 cu Serbia, 11-10 cu Rusia (în grupa B) şi 7-14 cu Grecia (baraj pentru sferturi).

Campioana europeană din 2020 se va califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar alte cinci echipe vor intra în cursa pentru turneul preolimpic de la Rotterdam (29 martie – 5 aprilie), unde vor mai participa alte şapte echipe din lume, pentru patru locuri garantate la JO.

Din Europa sunt deja calificate la Jocurile Olimpice Serbia (câştigătoarea Ligii Mondiale), respectiv Italia şi Spania (locurile 1-2 la Campionatul Mondial).

Serbia este şi campioana europenă şi olimpică en-titre.

România s-a clasat pe locul 11 la Campionatul European din 2018.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.