Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a naturalizat doi jucători brazilieni de futsal, ei fiind din acest moment eligibili pentru convocarea la prima reprezentativă

www.agerpres.ro
futsal

Jucătorii brazilieni de futsal Daniel Araujo şi Andre Luis Sasse au depus jurământul şi au devenit oficial cetăţeni români, ei fiind din acest moment eligibili pentru convocarea la prima reprezentativă a României, informează Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial, conform Agerpres.

"Doi dintre cei mai valoroşi jucători din Liga I Futsal Fortuna din ultimii ani, Daniel Araujo şi André Luis Sasse, sunt cetăţeni români cu acte în regulă. Brazilienii formaţiilor CS United Galaţi, respectiv Autobergamo Deva au depus zilele trecute Jurământul, după ce la începutul anului cererile celor doi pentru dobândirea cetăţeniei române fuseseră aprobate. De ani buni în România, Daniel Araujo şi Andre Luis Sasse şi-au câştigat respectul tuturor, iar evoluţiile lor au fost lăudate de specialişti", se menţionează pe site-ul citat.

Daniel Araujo (28 de ani) a declarat că momentul depunerii jurământului a fost unul special. "De astăzi sunt român! Sunt foarte fericit pentru acest moment special din viaţa mea. Mulţumesc pentru tot, România", a spus Araujo.

La rândul său, Andre Luis Sasse (24 de ani) a afirmat: "Sunt foarte bucuros şi vreau să mulţumesc tuturor celor care au avut şi au încredere în mine".

Cei doi jucători de futsal au declarat în mai multe rânduri că în cazul în care vor primi cetăţenia vor răspunde prezent la convocările primei reprezentative a României.

Şi alţi jucători de futsal au fost naturalizaţi şi joacă pentru prima reprezentativă a României, brazilienii Savio Valadares, Felipe Oliveira, Carlos Henrique Ribeiro sau portughezul Paulo Ferreira.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.