Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România A s-a reunit pentru meciul cu Italia A - Robert Irimescu, care evoluează în SUA, la prima convocare

quinzemondial.com
rugby

Echipa naţională de rugby a României s-a reunit în primul stagiu de pregătire din 2023. Staff-ul tehnic condus de Eugen Apjok a selecţionat pentru acest cantonament 35 de jucători, toţi evoluând în campionatul intern. Singurul jucător din afara României este Robert Irimescu, care evoluează în SUA, la Rugby United New York, aceasta fiind prima lui convocare, potrivit news.ro.

Stagiul a debutat luni şi se va încheia cu un meci de pregătire, care va avea loc pe 21 ianuarie, la Viadana (Italia), România A urmând să întâlnească Italia A.

”Este practic o reacomodare la efort pentru jucătorii din ţară pentru că în această primă parte a pregătirii accentul va fi pus pe cei care evoluează în campionatul intern pentru că cei din Franţa deja se află în competiţie, la cluburile lor. Este foarte important să reuşim să îi menţinem pe jucători într-o formă cât mai bună  în această perioadă fără meciuri pentru a putea să abordăm cât mai bine competiţia europeană care începe în februarie”, a declarat Eugen Apjok.

Acest cantonament reprezintă practic debutul pregătirii pentru Rugby Europe Championship, competiţie care va avea un nou format din acest sezon, Stejarii urmând să debuteze pe 4 februarie, la Bucureşti, în compania Poloniei.

Lotul României A:

Linia 1: Dorin Tică, Alex Savin, Ciprian Chiriac, Tudor Butnariu, Eugen Căpăţână, Florin Bărdaşu, Vasile Balan, Rareş Straja, Laurenţiu Nica

Linia a doua: Florian Roşu, Lucian Mureşan, Ştefan Iancu, Johan Van Heerden,

Linia a treia: Vlad Neculau, Dragoş Ser, Damian Strătilă, Kamil Sobota, Alexandru Alexe, Kemal Altinok, Robert Irimescu

Mijlocaş la grămadă: Gabriel Rupanu, Alexandru Ţiglă, Alin Conache

Mijlocaş la deschidere: Gabriel Pop, Tudor Boldor, Mihai Mureşan

Aripi: Marius Simionescu, Stephen Shennan, Mihai Lămboiu, Romeo – Corrado Şteţco

Centri: Tangimana Fonovai, Vlăduţ Popa, Cosmin Iliuţă

Fundaş: Paul Popoaia, Robert Neagu

Staff tehnic: Eugen Apjok – Antrenor principal, Anthony Bennett – Antrenor principal cu pregătirea fizică, Ellis David – Antrenor jocul în apărare, Sosene Anesi – Antrenor jocul în atac, Viorel Lucaci – Antrenor jocul în margine, Mihaiţă Lazăr – Antrenor jocul la grămadă ordonată, Ursache Valentin – Antrenor jocul la sol, Hogben James – Antrenor secund cu pregătirea fizică, Carpo Daniel – Antrenor secund cu pregătirea fizică (GPS), Paul Larter – Video-analist principal, Popa David – Video-analist secund, Wanya Dan – Medic, Brett Davison – Consultat WR – Departamentul Medical, Sandu Constantin – Kinetoterapeut, Todosi Marius – Kinetoterapeut, Dave Hadfield – Psiholog, Ilioiu Iustin – Manager.1

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.