Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România a terminat fără medalie Cupa Mondială de gimnastică din Ungaria

www.stirileprotv.ro
România hartă Europa

România a terminat fără medalie Cupa Mondială de gimnastică din Ungaria, desfășurată în perioada 21-23 septembrie. Țara noastră a fost reprezentată de Marian Drăgulescu, Andrei Muntean, Cristian Cățagă și Adelin Kotrong, scrie Mediafax.

Întrecerea face parte din programul de pregătire pentru Campionatul Mondial de la Doha, care se va desfășura în perioada 25 octombrie-3 noiembrie, la Doha. Competiția a reprezentat și revenirea în întrecerile internaționale pentru Marian Drăgulescu și Cristian Bățagă, absenți pentru o perioadă din cauza unor probleme de sănătate.

România a terminat Cupa Mondială din Ungaria fără medalie. Cea mai bună clasare a fost reușită de Andrei Muntean, locul 4 la paralele, cu 14.300. Întrecerea a fost câștigată de Pakniuk Petro (Ucraina), cu 14.950, urmat de Chiba Kenta (Japonia), 14.900 și Verniaiev Oleg (14.850). La inele, Muntean a terminat pe locul 7.

Citește și: Dragoş Dima a câştigat primul său titlu în ATP Challenger Tour, la Sibiu Open

Marian Drăgulescu nu a avut cea mai bună prestație la revenire. A reușit un loc 6 la sol și 7 la sărituri. Nici Bățagă nu s-a descurcat prea bine, obținând un loc 6 în finala de cal cu mânere.

Adelin Kotrong, al patrulea reprezentant al României, nu a reușit calificarea în finale. S-a clasat pe locul 21 la sol, 24 la cal cu mânere, 13 la sărituri și 14 la bară fixă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.