Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România – Andorra: Nicolae Stanciu, fascinat de copiii prezenți în tribune / Nicuşor Bancu vrea să facă poză clasamentului grupei

prosport.ro
Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu a declarat, duminică seară, după meciul României cu Andorra, că a fost incredibilă atmosfera de pe Arena Naţională cu tribunele pline cu copii, scrie news.ro.

“Era foarte important pentru noi să obţinem cele trei puncte. Am făcut-o dominând categoric. Chiar dacă am trecut pe primul loc suntem la fel. Nu s-a schimat nimic, suntem absolut la fel, mă refer la starea noastră de spirit. Ca la începutul preliminariilor. Ne continuăm drumul. Ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Minunat a fost cu copii în tribune. A fost incredibil. Am încercat să vorbim între noi la încălzire şi în pauze, dar era imposibil, parcă erau 50.000 de oameni. Poate principalul motiv pentru care ne doream victoria au fost ei. Cu Belarus am simţit că am avut poate unul dintre cele mai bune meciuri din campanie”, a spus Stanciu.

Echipa naţională a României a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (3-0), selecţionata Andorrei, într-un meci din grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii ocupă primul loc în grupă, cu 16 puncte, cu unul mai mult decât Elveţia.

Nicuşor Bancu, fundaşul echipei naţionale a României, vrea să facă poză clasamentului grupei, cu România lider, abia după ce tricolorii se vor califica la turneul final al Euro 2024.

„O să facem poze clasamentului la final, atunci când vom fi calificaţi! Ne pare rău de ce se întâmpla acum acolo, în Israel, dar noi ne gîndim doar la meciurile noastre. Mi-aş dori să se joace meciurile aşa cum au fost planificate, ca să nu existe nici un dubiu. Cu Andorra cel mai frumos gol a fost cel anulat! Am jucat exact ceea ce am pregătit, deşi nu am avut mult timp la dispoziţie pentru acest meci. Am învins clar, ţinând însă cont că Andorra nu ne-a pus de loc probleme”, a declarat Nicuşor Bancu după victoria cu 4-0 obţinută de România duminică seara, împotriva Andorrei..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.